Lock Alarm

Lock Alarm

De Lock Alarm 2,4 is een zeer veelzijdig toepasbaar kabelslot met alarm. Het alarm (120dB!) gaat af, zodra de staalkabel wordt doorgeknipt of wanneer geprobeerd wordt om de behuizing van het slot te saboteren. Deze Lock Alarm kan worden ingezet voor beveiliging van uw tuinmeubelen, uw ladder, gereedschap, fietsen, scooters, motoren, aanhanger, caravan, enz.
Ook op reis of op vakantie kan de Lock Alarm van groot nut zijn: voor beveiliging van uw kampeerspullen, duikuitrusting, surfplank, bijboot, buitenboordmotor, snowboard, enz. De toepassingsmogelijkheden zijn enorm en het mooie is, dat men meerdere zaken gelijktijdig kan beveiligen.

Afhankelijk van de situatie kan men kiezen voor een kabel van 2,4 meter lengte (Lock Alarm 2,4), dan wel een van 4,6 meter lengte (Lock Alarm 4,6). De Lock Alarm kan aan een wand of muur bevestigd worden d.m.v. een meegeleverde bevestigingsplaat en schroeven. Voor bevestiging aan een stang of buis wordt eveneens een speciale beugel meegeleverd. Uiteraard kunt u de Lock Alarm ook bevestigen aan het te beveiligen object zelf. Beide bevestigings-accessoires bestaan uit een stalen binnenkant, voorzien van een kunststof buitenlaag, evenals uiteraard de Lock Alarm zelf.

Beide Lock Alarms worden gevoed door een 9V batterij (wordt meegeleverd).

Nog even enkele belangrijke feiten op een rij:

- Compacte afmetingen: 14x7,5x5 cm
- Licht gewicht: ca. 500 gram
- Eenvoudig en snel te gebruiken
- Draagbaar en vrijstaand te gebruiken, maar ook te bevestigen aan objecten zelf
- In twee maten leverbaar (2,4 en 4,6 meter kabellengte).

Specificaties

  • 2,4 meter € 29,95
    4,6 meter € 39,95

Deel dit product